Постинг
03.04.2009 00:21 -
Свински пържоли на тиган
Автор: marabu
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9539 Коментари: 3 Гласове:
Последна промяна: 03.04.2009 00:22
Прочетен: 9539 Коментари: 3 Гласове:
0
Последна промяна: 03.04.2009 00:22
4 броя свински пържоли от врат
4 глави кромид лук
сол
олио
смлян черен пипер
• Пържолите се измиват и се подсушават с кухненско руло.
• Посоляват се и се поръсват с черен пипер от двете страни.
• Оставят се да престоят на хладно 30-60 минути.
• Пържат се в похлупен тиган на средно силен огън до зачервяване.
• Нареждат се върху предварително нарязания и посолен лук.
• Поливат се с горещо олио и се похлупват.
• След 5 минути са готови.
източник
Свински филенца със зелен лук и сметана ...
Храната на греха (11)
ЯСТИЯ С МЕСО - Бързи и лесни кулинарни р...
Храната на греха (11)
ЯСТИЯ С МЕСО - Бързи и лесни кулинарни р...
1.
анонимен -
свински пържоли на тиган
14.10.2009 14:50
14.10.2009 14:50
много вкусно, но доста скъпо
цитирай
2.
анонимен -
СВИНСКИ ПЪРЖОЛИ НА ТИГАН
12.11.2009 18:15
12.11.2009 18:15
Много вкусно се получи,чудесно е,и изобщо не е скъпо,освен ако не става дума да се купи на готово,смятам че става лесно а после резултатът е чудесен.
цитирай
3.
анонимен -
СВИНСКИ ПЪРЖОЛИ НА ТИГАН
21.01.2010 19:27
21.01.2010 19:27
МНОГО ВКУСНО
цитирайВашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.