Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2015 09:16 - Преломен момент: Путин, на запад и голямата игра
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 4573 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Преломен момент: Путин, на запад и голямата игра Политика , - 06.02.2015

Аз си го представям в затъмнен офис - проснат в луксозен кожен стол с чаша топло кафе, на работния плот. В медитативно мълчание, той учи редица пред него акустични екрани, скръстил ръце устните пирамидата. Екраните трептят експерти, пресконференции и отразяване на военни кореспонденти на живо. Той изключи звука на една минута по-рано. Нямаше нужда да чуе думите. Той знае много добре смисъла на посланието.

image

Чух Путин призова гросмайстор. Не сядайте на дъската с този човек, така че не може да каже със сигурност дали е уместно тази функция. Но последните действия на руския лидер наистина впечатли внимателно изчислени и още по-внимателно проведени.West започва.

През септември 2013 г., когато след нападението на газ за населението на Сирия военната машина на САЩ поиска от военна намеса в страната, Русия е летял до предложението относно контрола на сирийската унищожаване на химическо оръжие. В лицето на такъв фрапантен разсъдъка American войнолюбец нямаше друг избор, освен да приеме предложението.

Само няколко месеца, през декември, Русия предлага финансова помощ до $ 15 милиарда на бившия си колега в беда на Съветския съюз - Украйна -с условие, че тя ще отмени своето движение в Европейския съюз. В резултат на това, архитектите на войната са били принудени да разкрие картите си. До края на февруари следващата година, в резултат на Western преврат, подкрепен демократично избран президент на Украйна бе свален от власт, а през юни бе доведоха на власт прозападния куклен име Порошенко.

Сега, след още една година на различни провокации на Запада, от военни учения до обвинения в подпомагане при унищожаването на самолета във въздуха, Русия доставя на последния удар. В сряда, европейците дойдоха рязко събуждане по телефона, когато Путин нареди на контролираната от държавата енергиен гигант "Газпром" отрязани поради неплащане на техния поток на природен газ за Украйна - и в Украйна, boмlshuyu част от Европа. От сега нататък, казва Путин, отидете на планирания газопровод за Турция. Ако Европа иска да се присъедини към тръбата, а след това ще трябва да се изгради необходимата инфраструктура за свързване. Край на дискусията. Bang.

Последствията не са били дълго в следващите, и ситуацията като цяло показва вида на провежданите в този случай играта. Водената от САЩ West, бързам напред, многократно демонстрира груба сила само за да получите във всеки кръг отвърне на удара след изчислява хода на руския президент.

Grandmaster? Не знам. Но упоритата си съпротива впечатляващ.

Не казвам, че етапът на "Газпром" е спираща дъха, мъдро или нещо друго подобно. Зависимостта на ЕС от руския газ е ахилесовата пета, в която Путин може да победи дори със завързани очи. Всъщност, ЕС се превърна в един голям слабо място в западната броня. И, може би, на някои от неговите държави-членки, започва да се достигне. Не Знаете френския лидер преди няколко седмици намекна, че може би е време да вдигне санкциите на ЕС с Русия? Аз щях да попита Оланд, но точно сега той абсорбира борбата срещу тероризма атака. Какво странно синхрон!

Пълен прибързаност западната офанзива вижда от това, което се случва с цените на петрола. Осъществяване на напредък, който бе наранен навреди на руската икономика, а съюзник на САЩ Саудитска Арабия започна към края на 2014 г., за да се наводнят срива на цените на петролния пазар. Идеята е, че Русия е силно зависима от износа на петрол ще страдат. Какво е гений, стратегията за развитие на US, явно все още не са били в състояние да се вземе под внимание, така че това е фактът, че Китай, най-големият вносител на петрол и най-силният съюзник на Русия в света, ще получите огромни икономии в процеса. Да не говорим за факта, че тук, в Щатите, спадът в цените е оказал разрушителен ефект върху веднъж бързо, отглеждани шистов петролната индустрия.

Въвежда се на всеки, който се интересува от геополитика (дори и с половин ухо) не е нова. Но има и още нещо ...

Те не могат да спрат.

West нужда от война. Без него, той е обречен. Tsentrobankovskaya измамна схема, в която коренът на неговата сила е достигнала абсолютния край. А с появата в лицето на новата банка на Русия и други BRICS сериозна заплаха от световна доминация, решението отдавна е западни олигарси нервна очевидни. War - особено в света, със страни, които се осмеляват да се откаже от долара - ще започне книгите от нулата.

Проблемът, както вече бе споменато, е, че GM точки, така че най-ясно друго. Учи дъската и три хода напред на противника си. West точно зад, и те го знаят. Но те не могат да спрат. War - е наложително. Така че те неизбежно се прибягва до методи, които крадци и лъжци използват от векове - те мамят.

Както е доказано, унищожаването на полета MH17 през юли, в това, което американските власти веднага обвиниха подкрепяния от Русия бунтовниците, беше provёrnuto Kiev хунта, за които Америка стои. Не забравяйте, всички тези писъци от същите длъжностни лица от концентрацията на руските войски по границата с Украйна? A група на международните инспектори, които са посетили тази граница, съобщи, че, меко казано, не е вярно. И не забравяйте, че някой използва руски конвой, който твърди, че е тайно транспортиране на войски през август в Украйна? Оказва се, че камионите са опаковани с капацитет с елементи, като лекарства, детски храни и спални чували за хората в разкъсваната от войната източната част на Украйна - т.е. в присъствието на които в камиони Русия твърди, през цялото време.

И без значение какво корпоративните медии Западните винаги следват общия ред. Факт е, че днес ние сме по-умни също. Е, има, нали знаеш, глобална политическа пробуждане и всичко това.

И те все още не може да спре. War - императив.

Следователно въпросът, който трябва да си зададем, е същото като това, което, предполагам, има за известно време възложила на архитектите ...

Какво ще отнеме?

Те вече не могат да ни измами в подкрепа на войната, но без него те не биха оцелели. Какво трябва да направя? За съжаление на ... хм, за всеки ... историята показва, че намеренията психопати-конспиратори, които в продължение на векове имат в ръцете си юздите на планетата, uncontained - абсолютно нищо.

Те се опитаха да премахнете Андрю Джаксън, след като той бе избран под мотото "Jackson и никоя банка". Те успяха да убие Линкълн, когато той се отказа от своите заеми по време на агресията на Севера. Стреляха Franz Ferdinand за задействане на Първата световна война. Тогава там е на Кенеди и еретичните си парични идеи. И има нужда, за да прочетете целия списък на Близкия изток и Африка лидери, които, така да се каже, намерен заместник?

Америка не може без война, и те се нуждаят от нея сега. Досега никой от тях не се опитва да подпомогне не е получавал напредък. Те се нуждаят от доза от повече. И в съзнанието на повечето американци, тази доза не може да бъде повече от Овалния кабинет. Ето защо, аз формулиран въпросът е, както следва:

Дали те стигнаха до точката на отчаянието, за да се отстранят физически сегашния президент на САЩ?

Повярвайте ми, чувство на аномалия на въпроса в това писмо е толкова силна, колкото можете, когато се четат. Но ми се струва, че си заслужава да бъде разгледан. Погледнете hypernationalism надделя след атентатите от 11 септември. Той ги и нужда е - за цивилното население е толкова травматизирани и възмутен, че подпалвачите на война може да ни насочи към нещо, да направя нещо (например, някои евразийска държава) като обвиняем. Може би, само може би, те имат тази идея, че ако убие президента, ние най-накрая да ги подкрепят.

Той е изпратен в романа Петреъс. Той просто не задържа вода. Смятате ли, че аз вярвам, че бившият директор на ЦРУ се опитва да обсадят чука за грубо нарушение, изразено в интимни разговори в леглото с любовницата си? На тази съм воден.

И виждам нещо друго. Не забравяйте, почистване на Обама висши военни офицери през 2013 г.? Докато се умножава бясно се спекулира за мотивите за тези действия, като се започне с нещо като заговор заплашва използването на ядрени оръжия за относително благоприятен, например, Обама просто чувствах, че е отхвърлил не са политически коректно. Във всеки случай, това е ясно, че главният нещастни и не се страхува да хвърли един скандал. Въпреки това, не се притеснявайте. Сигурен съм, че моите скъпи другари на военно-промишления комплекс не се противопостави.

Погледнете историята. Виж половина темите на военни научнофантастични романи. Тази идея не е изцяло в чужбина. На първо място е почистване от страна на лидера на параноя, но след това има един преврат, организиран от ощетените командири.

И това ме навежда ето какво.

Виждам паралели между пиърсинга с Петреъс, генерал с четири звезди и една от най-украсена с награди армия фигури в Америка, и ситуацията около Генералният на Marine Corps Смедли Бътлър майор, които към момента на смъртта си през 1940 г. е имал най-голям брой награди в историята на морската Corps.

През 1934 г., Butler свидетелства пред специална комисия на Камарата на представителите. Той твърди, че една група от влиятелни бизнесмени, се приближи към него с предложението да доведе военен преврат срещу Франклин Рузвелт, крайният резултат от което е трябвало да бъде създаването на фашистка диктатура. All обвиняемите отрича обвиненията и доказателствата Butler осмиван в медиите, въпреки че в окончателния доклад на комисията, беше казано, че в историята на един герой от войната има много истина. В това отношение обстоятелството, че два медала на Honor Chevalier не е известно на всички и разни като Айзенхауер и Patton, говори за себе си.

Разбира се, Петреъс не викат за някои велик заговор. Поне ние не знаем за. Но прецените сами. Ако зависеше от вас, който от вас се иска да доведе преврат срещу президента в атмосфера на безкрайните войни, наблюдение, събиране на информация и изнудване? Директорът на Централното разузнавателно управление - и на срамотни скандал, уважаван военен - ​​това ще бъде най-малко в списъка на кандидатите за работа.

Говорейки за изнудване. Може ли той да бъде в обвиненията срещу Петреъс? Не се прилага, ако те заплашват камерата, за да му напомня за необходимостта да държи устата си затворена? Преди да поеме кормилото на ЦРУ този човек доведе военните кампании в Ирак и Афганистан. Можете ли да си представите какви тайни се съхраняват в главата си? Той знае ли какво наистина стои зад прочистване войната на Обама? Не му е предложил да доведе преврат срещу президента? Не хвърли ако сега той е оставен на произвола се дължи на факта, че той отказа офертата? И ако е така, защо чак сега? Историята на биографията му беше оповестено още през 2012 година. Защо заплаха обвинения са повдигнати в момента, през 2015 г.? Нещо трябва да има да се случи?

Знам какво си мислите: "Това е твърде ..." луд, нали? Но нека бъдем честни - това беше преди. И няма причина да се смята, че това не може да се случи отново, особено като се има предвид повратната точка, в която се намирали зависимите от властта. И, общо взето, е възможно да се изключи напълно възможността, че те ще се опитат да направят подобен ход?

А има и нещо друго. Други потенциални ползи, които могат да бъдат включени в анализа на разходите и ползите от физическата премахването на Барак Обама - ... Сплит.

Няма съмнение, че те се нуждаят от раса война в Америка. Те искат между различни цветове на кожата са определени разделителни линии, и тези линии трябва да се. Тази стратегия на "разделяй и владей", а в момента на оръжието им на избор, както изглежда, са органите на реда. След расистки деликатни случаи, като например Майк Браун и Ерик Гарнър, те работят усилено, за да ни накарат да повярваме, че полицейското беззаконие дължат изключително на пигмента на кожата. Наскоро стана ясно, че либералната милиардер прословутия глобалист Джордж Сорос-конспиратор предостави финансова помощ на десетки различни групи Ferguson, участници в демонстрации в Мисури, в размер на 33.0 милиона щатски долара за разширяване на дискусията на институционализиран расизъм.

Сега си представете, в средата на тази организирана расова истерия, първият президент на смесен расов произход на тези "свързан" държавна убит. Представете си, ако сте достатъчно смели, те могат да използват такова събитие.

Виж ТУК

Източник




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. raders - Здраво помпане си хвърлил на този ...
25.03.2015 20:13
Здраво помпане си хвърлил на този нескопосан превод, приятел
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 40004547
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31043
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930