Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2014 15:18 - Диалог с лекари, който така и не беше проведен ...
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 2710 Коментари: 1 Гласове:
44


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Искам да се намери някой защитник на ваксини, с когото да проведем конструктивно информативен диалог.

image Аз излагам моите тези и твърдения, а той неговите. Аз защитавам моите с линкове и документи, а той неговите - по същия начин. Аз споделям моите наблюдения и той неговите. Нека започна първи...

1. Ваксините променят начинът, по който вируси и бактерии влизат в тялото - директно в кръвния поток (интрамускулно). Никъде в природата не се случва да се заразиш от грип, дребна шарка, дифтерия или други интравенозно или интрамускулно.

1.1 Тук е моментът да поговорим за Хепатит Б.

Болест предавана по кръвен път. Болест на наркомани и проститутки. Освен типичното болест, причинена от вирус виждаме и следното - "прекомерна употреба на алкохол, прием на определени лекарства, контакт с някои химикали, отрови или вследствие на нарушение в имунната (защитната) система на организма." Източник: http://www.puls.bg/illnes/issue_269/

Към коя от тези категории поставяте вашето новородено бебе!?

2. Ваксините променят начина, по който се заразявате с болест. В повечето случаи човек се заразява с една болест, а не с 5, както прави пентаксим примерно (дифтерия, тетанус, коклюш с ацелуларна компонента, инактивирана полиомиелитна ваксина, хемофилус инфлуенце тип В).

3. Променя се времето през което се случва контакт с дадена болест. Освен хепатит, да вземем тетанус. Тетанус се причинява от... позволявам си да цитирам araxna от тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=628098.msg20641899#msg20641899: "Причинява се от пръчковидна спороносна бактерия, наречена още бацил от рода клостридий. Бактериите живеят в червата на селскостопанските животни и със сигурност и на човека в аеробни условия и при тези условия са безобидни, до момента, когато попаднат в анаеробни условия, метаболизма им се превключва и започват да произвеждат силен токсин, на който се дължи болестта тетанус. Анаеробни условия са само ако има рана с некрози в нея, при никакви други условия. Близко е до ума, че когато раната се обработи хирургически щателно, условия за анаеробна инфекция не могат да се създадат. Има рани, като огнестрелните, които не могат да се обработят 100% и тук е ролята на антибиотиците, които също играят роля в предотвратяването на тетануса. Ваксината е всъщност тетаничен анатоксин, който е тетаничен токсин, обработен с формалдехид, за да загуби токсините си свойства и да запази само антигенните си такива. Лично аз допускам, че би могла да върши известна работа, но формалдехида в него не ми харесва, но не можем да знаем това, защото ако раната се обработи както трябва или е на място с интензивно кръвоснабдяване няма да се създадат анаеробни условия. Винаги съм се питала, защо точно тетануса плаши всички, що не се плашат от газгангрената, тя е не по-малко опасна и разпространена, ама за нея никой не ваксинира.

Между другото съм се наранявала дълбоко и лошо със стъкло на зеленчуковите борси, вече бях със връзки, отидох в спешния кабинет, попаднах на познат ортопед, той извади стъклата, заши ме, обаче когато го попитах за анатоксин ми каза следното "хич не ти е притрябвал", защо ли?"

4. Забавено развитие
О, да, забавено развитие в следствие от ваксина! Тук ще си позволя да поместя два линка, които са добили популярност в Интернет пространството.
- Ваксините – какво не знаем за тях - http://www.moetodete.bg/razvitie/vaksinite-kakvo-ne-znaem-za-tyah-page2.html
- Ваксините – какво не знаем за тях - http://www.moetodete.bg/razvitie/vaksinite-kakvo-ne-znaem-za-tyah.html

Лично аз познавам родителите на детенце на годинка и половина с развитие на няколоко месеца... Всеки САМ решава.

5. Отровите във ваксините
Съчиних някои неудобни въпроси към всички защитници на съвременната медицина:

1. ЖИВАК
Във ваксините има така наречените следи от ЖИВАК. Тези следи понякога са... доста дебели следи. Нещо от сорта на "40 пъти над допустимото" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612301.msg19938111#msg19938111

За мен няма допустимо количество от свръх отрова в организма на човека!

Живакът е най-отровният елемент на земята, или вторият по ред, не знам точно, но няма значение. Лошото е, че се предава през поколенията и са нужни ~7 поколeния без ваксинации за абсолютно пълното му изчистване! Ако поне беше приет през хранопровода (нормални условия) щеше да бъде далеч по-лесно.

Обаче, когато се абсорбира от мастната тъкан в мозъка... Май все още има спор в медицината дали има или няма такава ли? Да спорят колкото си искат. За себе си съм сигурен, че там е проблемът!

От органичен живак във ваксините (казват ни, че е такъв) той става неорганичен за около ~5 или повече седмици и изчистването му от организма е супер трудна, ако не и невъзможна задача.

Защо толкова говорят за живака, който ГО има във ваксините? Връзката му с МС, според мен, е значителна. Има доста голяма вероятност точно микроглия клетките в резултат на това отравяне да са загубили способността си да разпознават свой-чужд и да атакуват от своите си - автоимунно заболяване. Изследвания на тази тема не се правят, защото медицината дори има сметка да НЕ се правят.

Едно добро видео разясняващо за така наречените следи от живак е това, а писмено това.

ВЪПРОС: ЗАЩО ВЕЧЕ НЕ ПИШАТ СЪДЪРЖАНИЕТО МУ В ТЯХ? СЛЕДИТЕ ОТ ЖИВАК СА 1 МИКРОГРАМ И ТОВА ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ОТБЕЛЯЗАНО!

ВЪПРОС: ЗАЩО НЕ СЕ ПРАВЯТ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ПРИСЪСТВИЕТО НА ЖИВАК И АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ?

2.АЛУМИНИЙ
Каква е неговата роля там? Според някои той е адювант. Адювант, който ту го има, ту го няма във ваксините.

Добър документ за алуминия е този! Алуминий е сред първите причини за епидемията от аутизъм!

ВЪПРОС: КОЕ ГРАДИ ИМУНИТЕТ? АДЮВАНТЪТ ИЛИ АНТИТЕЛА, ИЛИ КОМБИНАЦИЯ МЕЖДУ ДВЕТЕ, ИЛИ НИТО ЕДНО ОТ ДВЕТЕ!?

ВЪПРОС: ЗАЩО НЯКЪДЕ ИМА АДЮВАНТ, А ДРУГАДЕ НЯМА?

ВЪПРОС: ЗАЩО АДЮВАНТЪТ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е НЕВРОТОКСИН?

3. Абортирани човешки и животински бебета и ваксини.
Започвайки да пиша за абортирани човешки бебета и някак си ми става мъчно. От една страна абортът е убийство, макар и невинно, от друга внасяш в организма си ДНК от неясен произход. Добро видео е това.

Всъщност говорейки за ДНК - тук са най-сериозните въпроси!
ВЪПРОС: КАК ТЯЛОТО ПРИЕМА ТОВА ЧУЖДО ДНК?

ВЪПРОС: КАКВО Е ОБЯСНЕНИЕТО НА МЕДИЦИНАТА ЗА ВИРУСА SV40 (МАЙМУНСКА БОЛЕСТ, ПРЕДАВАНА ОТ БЪБРЕЦИ НА МАЙМУНИ)?

ВЪПРОС: КАК СЕ ОЧАКВА ДА СЕ СПРАВИ ТЯЛОТО С ЧУЖД ВРАГ, КОЙТО НЕ ПОПАДА ПРЕЗ ХРАНОПРОВОДА И СЛИВИЦИТЕ?

4. ФОРМАЛДЕХИД
Прониква в организма чрез вдишване и през кожата. Метаболизира се в черният дроб до метанол и мравчена киселина. Отделя се при издишване - 14 % като метанол и 65 % като въглероден двуокис.

Властите в САЩ добавиха формалдехида - химикал, използван в пластмасови и други продукти за масова употреба, към списъка с канцерогените и предупредиха, че химикалът стирен също може да е причинител на рак, предаде "Ройтерс".
Източник: http://medpedia.framar.bg/заболявания/мкб-t592-4/формалдехид

5. ФЕНОЛ
Това вещество има специфична (карболова) миризма. Също така то е протоплазмена отрова за клетките според д-р Мария Папазова - предаването на Гала, "Истината за ваксините", ноември 2010

6. ФЕНОКСИЕТАНОЛ
Основа съставка в антифриза - ~50%! Оказва пагубно действие върху централната нервна система.

7. РАЗЛИКА ПРИ ВЪЗБУЖДАНЕ НА TH1 AND TH2 CELLS
ЗАСЕГА като източник използвам Мери Токо - 30 годишен опит за вредата от ваксини и невероятният й филм Are Vaccines Safe!

ВЪПРОСИ ОТНОСНО ТОЧКИ 4, 5 И 6: КОГА ЗА ПРЪВ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ Е ТЕСТВАНО ДЕЙСТВИЕТО ВЪРХУ ХОРА НА НЯКОЯ ОТ СЪСТАВКИТЕ В ТЕЗИ ТОЧКИ?

ВЪПРОС: КАКВО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА ФЕНОЛ ВЪВ ВАКСИНИТЕ?

ВЪПРОС: СЛЕД КАТО ФОРМАЛДЕХИД Е НАУЧНО ПРИЗНАТ, КАТО НЕВРОТОКСИН И ОТКРОВЕНА ОТРОВА, ЩЕ БЪДЕ ЛИ ИЗТЕГЛЕН ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ВАКСИНИТЕ?

8. Сквалин (squalene) - на пръв поглед безобидна съставка. Но всъщност тя е една от най-опасните.
Имунната система в нормални условия разпознава сквалина като естествена молекула на тялото, защото се намира в мозъка и цялата нервна система. Полезното действие на естествения сквалин може да се засилва чрез консумация на маслиново масло, което има благоприятно действие на антиоксидант. Но... при инжектирането на сквалин в кръвта (например чрез ваксина) имунната система го идентифицира като чуждо тяло и го атакува. Последиците са, че това се отразява и на естествения сквалин в нервната система. Имунните клетки, които веднъж са нарочили сквалина за “враг”, го атакуват навсякъде, където го намерят. Покрай сквалина от ваксината го отнася и естественият сквалин. Най-страшното е, че имунната система не се задоволява само с това, но напада и самите места, където най-често се намира сквалин - нервните клетки, които трудно се възстановяват, доколкото изобщо е възможно. Накратко, ваксините причиняват автоимунни заболявания, защото съдържат сквалин. Всичко това не е новост. Вредите от сквалина във ваксините са отчетени още през 1991 година. Американски войници, участвали в сраженията в Персийския залив, са били инжектирани с ваксина срещу антракс, в която е имало сквалин. А тъй нареченият Gulf War Syndrome - неврологично заболяване, днес се смята от “лекарите-параноици” (враговете на фармабизнеса за милиарди) за следствие от ваксината.

ВНИМАНИЕ!
Накратко: тестовете на болни войници показват, че в организмите им са се създали антитела за сквалина; при войниците, които нямат този синдром, имунната система не е реагирала на сквалина. Ваксините “срещу” свински грип могат да доведат до истинската глобална пандемия на това, срещу което уж се борят. Но съвсем ЛОГИЧНО и ЗАКОНОМЕРНО ще причинят СИГУРНИ заболявания като: артрит, фибромиалгия, обриви, хроничен световъртеж, хронични главоболия, засилен косопад, не лечими екземи, обща отпадналост, загуба на памет, “необясними” гърчове, резки смени в настроенията, невро-психиатрични проблеми, анемия, лупус, множествена склероза... И още неизброимо много автоимунни заболявания, едни от които са и всички форми на рак, както смятат не един и двама специалисти. Сиреч, касапница чрез ваксини пар екселанс.
Взето от: http://www.ivanstamenov.com/2009/09/444/ (Иван Стаменов).

ВЪПРОС: КАКВО Е ОБЯСНЕНИЕТО НА МEДИЦИТЕ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА СКВАЛИН ВЪВ ВАКСИНИТЕ?

ВЪПРОС: КАКВО Е НЕГОВОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ТАМ?

ВЪПРОС: НЯКОГА ТЕСТВАНО ЛИ Е ВЪРХУ ХОРА?

9. Други въпроси към всички медицински лица:
Антитяло - наистина ли това е показател за изграден имунитет и защита от болести? Какво е обяснението на великите бели престилки за ТОВА?

Трябва доста ограничена мисъл, за да приемеш версията, че има две неща - враг и антивраг! Тяло (чуждо, враждебно) и анти-тяло.

ВЪПРОС: ЗАЩО БОЛНИТЕ ОТ СПИН ИМАТ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО АНТИТЕЛА И ВЪПРЕКИ ТОВА ТЕ УМИРАТ?

Онкоболни и ракови клетки - има ги във ВСЕКИ организъм и имунната система оказва ключов фактор в ограничаване на разпространението им.

ВЪПРОС: ЗАЩО ОНКОБОЛНИТЕ БИВАТ ЛЕКУВАНИ С ОТРОВИ, КОИТО ТРОВЯТ ОРГАНИЗМА И ПОНИЖАВАТ НЕГОВАТА ИМУННА СИСТЕМА?

Тежки метали и аутизъм. При всички болни от аутизъм се наблюдава значително количество над нормата живак и други тежки метали.

ВЪПРОС: ЗАЩО НЕ СЕ ПРАВЯТ ИЗСЛЕДВАНИЯ В ТАЗИ ОБЛАСТ?

ВЪПРОС: ЗАЩО БИВА ОТХВЪРЛЯНА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ТЕЖКИТЕ МЕТАЛИ, В ЧАСТНОСТ ЖИВАКА И АУТИЗЪМ?

ВЪПРОС: ЩЕ БЪДЕ ЛИ НЯКОГА ПРИЗНАТА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА АУТИЗЪМ - ОТРАВЯНЕ С ТЕЖКИ МЕТАЛИ?

И още:
Как педиатрите ще коментират възбуждането на th1 клетки, с които се създава доживотен имунитет от преболедувана болест и инжектирането на вирус директно в кръвта (тялото) заобикаляйки сливиците и кожата. Вторият метод подбужда и стимулира th2 клетките, които създават временен имунитет.

А дали, някой педиатър въобще знае какви са максимално допустимите нива на алуминий в организма на бебе. Моля да ме поправи някой, ако информацията, която аз имам за 20 микрограма е неточна и информацията, която пак аз имам, че във ваксината давана на първия ден на новородено (против Хеп Б) съдържа 225 мкгр.

http://vaksini.eu/dialog.html





Гласувай:
44



1. veilet - Здравейте! С огромен интерес пр...
07.09.2014 07:25
Здравейте! С огромен интерес прочетох Вашия постинг. Искам само да споделя, че тук в Германия в доста работни браншове сме задължени при подписване на трудовия договор да посетим "служебния" лекар, който да ни постави ваксина за Хепатит В. Иначе се прощаваме с възможнастта да работим. Поздрави за положения труд- има резон и логика в мислите Ви и аз съм на същото мнение, но Човечеството продължава да се самоотравя за огромно съжаление на всички ни!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 836528
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930